U sklopu projekta #Za BITI +54_Na Zagorkinom tragu: baština i inovativnost, koji u partnerstvu provode Centar za ženske studije, Etnografski muzej iz Zagreba i Lokalna akcijska grupa Zagorje – Sutla, održat će se 16. listopada dvije besplatne radionice - čitalačka te likovno-etnografska.

Na čitalačkoj radionici sudionice će biti upoznate sa Zagorkinim djelom, a posebno elementima SF romana u djelu Crveni ocean, dok će se na likovno - etnografskoj radionici izrađivati predmeti od vune tehnikom filcanja (dobrodošle su i početnice i one koje su već upoznate s ovom tehnikom).

Radionice će se održati 16. listopada (utorak) s početkom u 11 sati, u prostorijama udruga ''Pokretač'' i ''Nit'' (likovno - etnografska) i u Narodnoj knjižnici općine Plitvička jezera (čitalačka radionica). Predviđen završetak čitalačke radionice je u 12 sati, a likovno – etnografske u 14 sati (uz pauzu za okrijepu).

Sudjelovati mogu sve žene s navršenih 55 godina, a potrebno je prijaviti se Marijani Nahod na 099/514 1105 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Na radionicu je potrebno ponijeti osobnu iskaznicu, a provoditelj projekta primjenjuje Zakon o zaštiti osobnih podataka. Predviđeni broj sudionica je 10.

Veselimo se vašem sudjelovanju

lenta eu 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.


zaklada

Udruga Pokretač

Sample avatar

Dobro došli u udrugu Pokretač!
udruga za razvoj civilnog društva Pokretač djeluje na području Lićko-senjske županije. Za sve informacije stojimo vam na raspolaganju. U međuvremenu želimo vam ugodan boravak na našim stranicama.
Facebook - Twitter - Vimeo